Uw vakantie bij landgenoten in Thailand.

price


Een opmerking van reizigers die het verschil hebben beleefd tussen kowsoeanloeang en een grotere reisorganisatie.

Laat u niet verleiden door een goedkoop reclame aanbod , kijk eerst goed wat er echt inbegrepen is , meestal is dit weinig vooral wat de uitstappen betreft en facultatief wil zeggen ''niet inbegrepen maar op eigen houtje te doen en te betalen''. Uiteindelijk blijkt het dan toch weer niet zo goedkoop te zijn als je iets wil gezien hebben.

Bij ons zit het er dus wel allemaal in en moet je niets op eigen houtje doen !!

Onze prijzen zijn steeds per nacht en per kamer per 2 personen ontbijt inbegrepen. (tenzij anders vermeld).

Kamers in de villa:- masterbedroom 1650 Thai Baht (extra 1 persoonsbed 500TB 1 extra ontbijt incl.)

                                  - superior room met airco en eigen badkamer 1500 Thai Baht.


Voor de verblijven die meer dan 6 maand verder gaan dan het moment van reservering zijn de prijzen een indicatie en kunnen zonder voorafgaande licht aangepast worden indien nodig.

Een luchthaven transfer Suvarnabhumi internationaal airport / Guesthouse Kowsoeanloeang Ratchaburi is 3500 Thai Baht voor een transfer per voertuig. Een luchthaven transfer is voor ons 165 km . (het bedrag van 3500TB is kostprijs en enkel van toepassing voor reservaties voor een verblijf van minstens 14 dagen , voor korter verblijf is er een vergoeding geldig van 5000TB per transfer).
Indien niet alles in onze "VAN" kan geplaatst worden"(meer dan 8 personen of te veel bagage) dan word ofwel een tweede "van" van ons gebruikt of ter plaatse een taxi gehuurd , de prijs word in dat geval aangepast.


Voor meer info over de prijs inverband met dag excursies en/of meerdagen tours mail ons even. nadomex@hotmail.com


Tijdens de door ons uitgevoerde meerdaagse uitstappen blijft uw kamer in het guesthouse behouden maar de huur loopt niet door !!

Het is altijd samen uit samen thuis, niemand kan achterblijven in het guesthouse tijdens de meerdaagsen.

Wij blijven de beste prijs/kwaliteit aan onze gasten verzekeren . De prijzen van vergelijkbare uitstappen van plaatselijke tour agentschappen zijn door ons gekend en wij weten dat we steeds meer bieden voor minder geld.


Alles over hoe de betalingen kunnen worden gedaan vind je in de rubriek "reservatie weetjes".