Uw vakantie bij landgenoten in Thailand.

price


Een opmerking van reizigers die het verschil hebben beleefd tussen kowsoeanloeang en een grotere reisorganisatie.

Laat u niet verleiden door een goedkoop reclame aanbod , kijk eerst goed wat er echt inbegrepen is , meestal is dit weinig vooral wat de uitstappen betreft en facultatief wil zeggen ''niet inbegrepen maar op eigen houtje te doen en te betalen''. Uiteindelijk blijkt het dan toch weer niet zo goedkoop te zijn als je iets wil gezien hebben.

Bij guesthouse kowsoeanloeang zit het er dus wel allemaal in en moet je niets op eigen houtje doen !!

Onze prijzen zijn steeds per nacht en per kamer per 2 personen ontbijt inbegrepen. (tenzij anders vermeld).

Kamers in de villa: 1650 Thai Baht ontbijt inbegrepen (extra 1 persoonsbed 500TB 1 extra ontbijt incl.)

Naar Thailand op reis ? waarom niet , de prijs moet u zeker niet weerhouden van uw droom waar te maken. vanaf 22,5euro (1650TB) per nacht ontbijt inbegrepen per persoon op basis van 2 personen in een twee persoons kamer. Lunch en diner met drank voor 20 dagen +_ 300 euro per persoon.

Vanaf +- 750 euro(+_30.000TB) per persoon heb je hier in ons guesthouse reeds 20 dagen verbleven ,overnachting, ontbijt ,lunch en diner met drank tijdens de maaltijden inbegrepen en niet vergeten de vlaamse begeleiding. Dit is zonder transfers en uitstappen en slechts een basis prijs .

De prijzen van de dag of meerdaagse uitstappen/tours zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, in de meerdaagsen is ontbijt,lunch en diner inbegrepen , let wel het eten is Thais en door ons gekozen.

Thais bier , frisdrank of water is inbegrepen tijdens de maaltijden van de meerdaagsen. Details wat betreft inbegrepen en niet zijn duidelijk vermeld in onze brochures van de verschillende uitstappen.
                                 

Voor de verblijven die meer dan 6 maand verder gaan dan het moment van reservering zijn de prijzen een indicatie en kunnen zonder voorafgaande licht aangepast worden indien nodig.

Een luchthaven transfer Suvarnabhumi internationaal airport / Guesthouse Kowsoeanloeang Ratchaburi is 5.000Thai Baht voor een transfer per voertuig en word gedeeld door de deelnemers. Een luchthaven transfer is voor ons 165 km enkel .
Indien niet alles in onze "VAN" kan geplaatst worden"(meer dan 8 personen of te veel bagage) dan word ofwel een tweede "van" van ons gebruikt of ter plaatse een taxi gehuurd , de prijs word in dat geval aangepast.


Voor meer info over de prijs inverband met dag excursies en/of meerdagen tours mail even naar nadomex@hotmail.com

Tijdens de door ons uitgevoerde meerdaagse uitstappen blijft uw kamer in het guesthouse behouden maar de huur loopt niet door !!

Het is altijd samen uit samen thuis, niemand kan achterblijven in het guesthouse tijdens de meerdaagsen.

Wij blijven de beste prijs/kwaliteit aan onze gasten verzekeren . De prijzen van vergelijkbare uitstappen van plaatselijke tour agentschappen zijn door ons gekend en wij weten dat we steeds meer bieden .


Alles over hoe de betalingen kunnen worden gedaan vind je in de rubriek "reservatie weetjes".