Uw vakantie bij landgenoten in Thailand

Guesthouse Kowsoeanloeang Thailand


Het guesthouse is een mooie villa op een volledig afgesloten domein en bevind zich 100 km ten westen van Bangkok . Is aldus centraal en perfect gelegen voor alle uitstappen door ons aangeboden en persoonlijk uitgevoerd in het vlaams door heel Thailand .

In de villa bevinden zich 4 gelijkwaardige slaapkamers met eigen badkamer en airco .
In de villa is ook een gemeenschappelijke ruime zit en eetruimte .
Een grote flatscreen tv met schotelantenne en geluidsinstallatie zijn in het salon aanwezig.
Er is een ruim terras achteraan waar men een mooi uitzicht heeft op de exotische tuin met zwembad en de achterliggende tuin en de overheersende berg kowsoeanloeang . Vanop dit terras begrijp je wat bedoeld word met "het paradijs kowsoeanloeang".


Alle kamers zijn uitgerust als tweepersoons kamers , in 2 van de 4 slaapkamers kan er een 1 persoon bed worden bijgeplaatst.

Het guesthouse bevind zich te midden van de rijstvelden en men kan dus niet op eigen houtje gaan shoppen , dit is de prijs die je betaald voor de intense rust . Men hoeft enkel kenbaar te maken indien men gebruik wil maken van ons vervoer en dit staat ter beschikking voor shoppen of restaurant bezoek in Ratchaburi city. Alle uitstappen zowel dag als meerdaagse worden door ons aangeboden en uitgevoerd.
Het guesthouse is niet geschikt voor backpack toeristen onderandere vanwege onze formule . Er is ook geen bus halte vlakbij , een trein station is 13 km ver.
THAILAND
Een overvolle bagage aan kleding meebrengen hoeft niet , uw was en strijk word door ons gedaan tegen een eerlijke vergoeding.

In de prijs van een overnachting is telkens een ontbijt inbegrepen , het ontbijt is erg uitgebreid en afwisselend. Er is steeds vers overheerlijk seizoens fruit gratis aangeboden bij het ontbijt.
Lunch en diner kan soms worden verzorgd in de villa maar meestal brengen we een bezoek aan plaatselijke restaurants waar het eten echt meer dan lekker is, echt Thai en goedkoop .
Diverse restaurants in de buurt zijn makkelijk te bezoeken, u word hier gratis door onsgebracht en er is steeds iemand van het guesthouse aanwezig die samen met u de beste keuze kan maken in het steeds uitgebreide menu. Deze service is gratis , ook het vervoer !!
De Thaise keuken is een genot van a tot z en ook de Thaise bieren zijn zelfs voor ons bierkenners meer dan de moeite waard.


Elk jaar vindt er vernieuwing plaats aan de accomodatie en de tuin , wij willen steeds meer en beter bieden. Ondanks het feit dat het guesthouse rustig is gelegen temidden van de rijstvelden bieden wij toch internet aan. (gratis wifi voor mails en skype).