Uw vakantie bij landgenoten in Thailand.

Reservatie weetjes


Bij reservatie verklaart men zich automatisch akkoord met de hieronder vermelde voorwaarden.

Minimum reservatie is 1 week (6nachten)


Bij reservatie vragen wij een voorschot van 50 euro per nacht per kamer. Hiervan moeten wij ook de garantie voor de hotels van de meerdaagse betalen en voor enkele hotels in onze tours ,het hele bedrag van het voorschotje zal op voorhand worden betaald bij reservatie en een refund is niet mogelijk bij een cancel!. Een bewijs van betaling word op vraag gegeven voor uw annulatie verzekering bij cancel van de reservering.

Al onze prijzen (behalve het voorschot) zijn in Thai Baht , de tegenwaarde van het voorschot is gekend na de wissel en word aldus in rekening gebracht op de algemene rekening.

Alle prijzen die men dient te kennen om je verblijf in kowsoeanloeang zorgeloos door te brengen kan men vinden in deze website en de prijs van de uitstappen kan men eenvoudig opvragen via mail zo kan je dus de kosten van heel je verblijf kennen , uitgezonderd de kosten van bv eten,drinken, mogelijke was en strijk. Prijzen die reeds langer dan 6 maand voor datum van verblijf zijn gegeven moeten gebruikt worden als "indicatie'' en worden indien nodig aangepast.

De voorschotten kunnen betaald worden door overschrijving of cash . Alle andere betalingen dienen hier ter plaatse te gebeuren in cash, in Thai Baht bv uitwisseling van euro bij aankomst .
Alle geplande uitstappen en overnachtingen in het guesthouse worden op de eerste dag betaald bij aankomst in het guesthouse.

Er zijn geen betalingen mogelijk met credit card in het guesthouse.

ER WORDEN OOK GEEN OVERSCHRIJVINGEN ACHTERAF MEER AANVAARD!!!!!!!

Er kan in Thailand cash geld uit de muur worden gehaald met visa of mastercard .
Het bedrag welk je uit de muur kan halen is beperkt tot 20.000Thai Baht per card met 5 werkdagen tussen twee verichtingen.

Cash opname in de banken zelf is niet mogelijk met credit cards.

De enige zekere en aan te bevelen betaalwijze is cash euro's meebrengen, de briefjes moeten in perfecte staat zijn een klein scheurtje of een inkt kruisje is voldoende om niet aangenomen te worden.

Het is ook mogelijk om lang genoeg op voorhand (minimum 1 maand voor aankomst) reeds een bepaald bedrag over te schrijven naar onze rekening.


Inkom tickets zijn nooit in de prijzen inbegrepen daar deze steeds kunnen veranderen.

Heb je vragen? aarzel niet om ons totaal vrijblijvend te mailen mail naar nadomex@hotmail.com

Het is steeds aan te bevelen een reis/annulatie verzekering te nemen voor uw vakantie.

Het guesthouse kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor gebeurtenissen ,ongevallen of nodige aanpassingen van het programma die zich voordoen tijdens het bij kowsoeanloeang geboekt verblijf in het guesthouse zelf of tijdens de dag of meerdaagse uitstappen.