Uw vakantie bij landgenoten in Thailand.

Trips


Wij leveren een complete service aan de beste prijs/kwaliteit verhouding!!

Verschillende
bezienswaardigheden kunnen vanuit uw verblijf "kowsoeanloeang" bezocht worden in dagtrip .

Andere doen we in meerdagen tours.

Onze uitstappen en meerdaagse tours worden hier niet in detail beschreven maar na een mailtje sturen wij ze u graag door.


Alle uitstappen worden door ons zelf uitgevoerd in het vlaams met een comfortabele "van" met airco , chauffeur en begeleider en de prijs is ''prijs/kwaliteit/service" buiten concurentie. Voor de kinderen zijn er cartoons te bekijken op een dvd scherm in de "van" tijdens de ritten.
U wordt bijgestaan tijdens de trips vanaf uw instappen op het domein tot het terug uitstappen op het domein.
Het is onze wens van u een 5 ***** service aan te bieden.

Oudere gasten of gasten met een mindere conditie kunnen steeds op onze hulp rekenen , ook zij hebben bij ons het recht om Thailand te beleven. Deze mensen worden wel verzocht dit kenbaar te maken bij reservatie zodat wij hiermee optimaal rekening kunnen houden.


Onze 12 a 13 daagse natuur in Thailand lost elke verwachting in, wij kunnen echter deze trip niet gedurende heel het jaar aanbieden. Mogelijke maanden zijn vanaf november tot en met maart . Tijdens de andere maanden is het risico te groot dat er plaatsen zijn waar de toegang niet mogelijk is vanwege de regenval en het onbereidbaar worden van de wegen aldaar. Op sommige plaatsen is er dan ook geen alternatief mogelijk bij een mogelijke late cancel vanwege bv de verantwoordelijken van een natuur park.. (minimum aantal deelnemers is 6) . Voor meer info een mailtje naar nadomex@hotmail.com


Voorbeelden van dag trips zijn ;- Een dag strand met in Cha Am met mogelijkheid tot een exclusieve seafood lunch vers geserveerd op uw tafel op het strand. Deze uitstap is ook beschikbaar als tweedaagse met overnachting aan het strand (eten en drank exclusief).


                                                   - De wereld beroemde "floating markett damnoen saduak" en zijn (nog meer belangrijke) tegenhanger voor Thaise touristen "amphawa" . Een boottocht vanuit amphawa op de mekhlong rivier en de khlongs waar je het leven van de simpele Thai kunt zien zoals het reeds vele jaren is , (deze uitstap is enkel in het weekend of op feestdagen te doen) ook als tweedaagse beschikbaar op zat en zon.

                                                   

Er is ook een veelgekozen 2 daagse Bangkok met overnachting in de oude stad .

                                                    - Een bezoek aan de ruines in de door de Birmese legers verwoeste oude hoofdstad Ayutthaya. (Ayutthaya word door ons ook meestal bezocht tijdens onze meerdaagse tours naar het noorden).


- 4x4 rit van uit Suan Phueng .Een rit door de jungle tegen de grens met Burma waar we een dorpje van vluchtelingen uit Burma bezoeken. We bezorgen de kinderen in dit dorp een gelukkig moment met eten en snoep welk we onderweg hebben gekocht in een winkel.  

- Tal van andere dagtrips samen met u te bespreken.


Een tweedaagse trip is het bezoek in de streek "Isaan" aan de oude Kmer tempels zoals "Pimai" net voorbij Korat en " Panom Rung" boven op een uitgedoofde vulkaan in de provincie Buri Ram nabij de grens met Cambodja.


- 3 daagse Kanchanaburi met op de eerste dag het bezoek aan de wondermooie 7 etages tellende watervallen van Erawan. Hierna een olifanten rit en aansluitend een bamboe vlot tocht (dit onderdeel is niet meer hetzelfde van vroeger , wegens sluiting van een nationaal park is dit onderdeel een ingekorte versie). Hierna rijden we naar een resort in de jungle op de oever van de river kwai noi, van uit het resort heb je een onvergetelijk zicht op de natuur rondom u. Op de tweede dag vertrekken we na het ontbijt en een laatste blik op de wondermooie river kwai noi richting Sangkhla Buri we brengen nog eerst een bezoek aan een privee museum ivm de deathrailway . De rit gaat dan verder naar het dak van de provincie Kanchanaburi waar we gaan kennis maken met een resort met een uniek uitzicht op het lager gelegen stuwmeer en op het Mon eiland welk verbonden is met Sangkhla Buri door de langste houten brug van Thailand. Maar eerst rijden we naar de drie pagoden pas en na de lunch op de grens met Myanmar ligt er aan ons hotel een longtail boat te wachten voor een bezoek aan het stuwmeer. Na dit alles brengen we een bezoekje aan het Mon eiland en wandelen wij terug over de houten Mon bridge tot aan ons hotel. Op dag drie rijden we naar Tom Pha Phum van waaruit we de belangrijkste bezienswaardigheden gaan bezoeken ivm de death railway welke is aangelegd tijdens de tweede wereld oorlog door de Japanners. We bezoeken onderandere De hellfire Pas , het wanpho viaduct en de beroemde bridge over the river kwai. Na dit laatste bezoek vatten we de terugweg aan richting guesthouse kowsoeanloeang. Deze 3 daagse is sinds juni 2015 gedeeltelijk aangepast wegens de sluiting van een national park welk wij in ons programma hadden opgenomen.  

Er is ook een 4 daagse Kanchanaburi welke men aan de oude 3 daagse kan koppelen .

We hebben ook een nieuwe tour naar het zuiden welke 6 dagen in beslag neemt , naargelang het seizoen is hier ook een dag snorkelen mogelijk.We hebben verschillende 7 (8/9) dagen durende tours door het noorden met alle belangrijkste maar ook minder bekende bezienswaardigheden welke u aangenaam zullen doen opkijken . e-brochure op aanvraag. Voor een groep van minstens 6 deelnemers kan de inhoud van dit programma aangepast worden naar wens . De prijs word daaraan ook aangepast.
Wat de meerdaagse trips betreft is er een meerprijs te betalen voor de personen die alleen op een kamer willen verblijven tijdens de nachten buitenhuis daar al deze prijzen gemaakt zijn op basis van verblijf met twee personen op een kamer.

Inkom tickets zijn steeds appart te betalen daar deze al eens veranderen , zij worden dan ook appart op de afrekening gezet.

Fooien worden door ons betaald daar vele gasten niet goed weten hoeveel dit moet of mag zijn . Wij doen dit in uw plaats wat steeds passend en goedkoper is, zij worden dan ook weer op de afrekening gezet.

De airport transfers worden ook door onszelf gedaan , je wordt opgewacht in de luchthaven en aan het einde van je verblijf teruggebracht tot aan de deur in de luchthaven van Bangkok.

Tijdens de uitstappen voor zowel de dag als de meerdaagse uitstappen waar er bezoek(en) aan natuurparken en watervallen zijn voorzien is het steeds mogelijk dat er op bepaalde momenten van regenval of andere problemen parken tijdelijk gesloten worden uit veiligheids of andere overwegingen . Hiervoor kunnen wij uiteraard niet verantwoordelijk voor gesteld worden.
Het is ook mogelijk dat er vanwege organisatorische of andere reden het programma moet worden aangepast , dit word dan onderweg besproken met de aanwezige deelnemers.

Indien een deel van een programma niet kan worden uitgevoerd door omstandigheden zullen wij steeds trachten een waardig alternatief te bieden,het zou dan ook mogelijk zijn dat een prijs aanpassing naar boven of onder onvermijdelijk is , dit zal dan eerst worden besproken met de deelnemers.

Een kompleet exclusief programma op maat door heel Thailand is mogelijk bij tijdige reservatie vanaf 6 deelnemers (max 9).


Video's op youtube : type ''guesthouse kowsoeanloeang'' .